Kaksi uutta Klubikahvilaa kartalle!

Ilouutisia Kahviklubi-jäsenillemme erityisesti Keskustan alueella, sillä tällä viikolla kaksi uutta Klubikahvilaa on lisätty kartallemme. Tervetuloa mukaamme ihanat Gelato 14 ja Taito Cafe!  

Gelato 14 sijaitsee Laivurinkatu 37:ssä Punavuoren ja Ullanlinnan rajalla. Tästä viihtyisästä kahvilasta löydät kahvien lisäksi herkulliset italialaistyyliset jäätelöt – eli gelatot (jotka sattuvat tällä hetkellä olemaan Klubieduissakin!)! Lisäksi seikkailunhaluisena voit jopa nauttia näin kesähelteillä terassilla niistä myös gelatodrinkkien muodossa! Gelato 14:sta rennosta tunnelmasta vastaa yksi kahvilan yrittäjistä Teemu ja välillä saatat yllättää hänet myös livemusiikkia soittamasta. Benvenuto per caffè e gelato!  

Taito Cafeen löydät Designmuseosta Korkeavuorenkadun viehkeästä korttelista. Ajan hermoilla kulkeva kahvila yhdistää suomalaisen muotoilun tyylikkään rentoon ruokailuun. Taito Cafesta löydät tuoreet juureen leivotut leivät, piiraat ja makeat leivonnaiset sekä paikallisen paahtimon kahvia. Ulkoterassin auringonpaisteessa voit myös nauttia heidän keittolounaansa salaatin kera – pienenä vinkkinä tämän saat muuten Kahviklubi jäsenenä Klubietuna -25% !