Kahviklubi-app

Kahviklubi App

 

Tilaamalla jäsenyyden, pääset nauttimaan tuoreesta suodatinkahvista ympäri kaupungin kiinteään kuukausihintaan vaivatta Kahviklubi Appia käyttämällä. Helppokäyttöisellä sovelluksella löydät kaupungin parhaat kahvilat ja kätketyt aarteet. Klubilaisena tuet samalla yksityisiä ja itsenäisiä kahviloita, ja voit käyttää kuukausitilauksen myötä syntyviä säästöjä hyvillä mielin Klubikahviloiden herkullisiin tuotteisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kahviklubi?

Kahviklubi on kahvin kuukausitilauspalvelu, jonka jäsenenä pääset nauttimaan tuoreesta kahvista jopa joka tunti. Kahviklubin jäsenenä voit siis hakea verkostomme kahviloista tuoretta suodatinkahvia kiinteää kuukausimaksua vastaan lähes rajattomasti. Lataamalla Kahviklubi Appin ja liittymällä jäseneksi voit helposti lunastaa kahvit sekä löytää kaupungin parhaat kahvilat ja kätketyt aarteet. Klubilaisena tuet samalla yksityisiä ja itsenäisiä kahviloita, ja voit käyttää kuukausitilauksen myötä syntyviä säästöjä hyvillä mielin Klubikahviloiden herkullisiin tuotteisiin.

Mitä kahvia Kahviklubi-jäsenyyteen kuuluu?

Kahviklubin kuukausitilauksella (14,90€ / kk) saat Klubikahviloidemme tarjoamaa suodatinkahvia joko paikan päällä nautittuna tai mukaan otettuna.

Miten Kahviklubi Appilla lunastetaan kahveja ja miten App toimii?

Kahviklubi Appin avulla lunastat kahviloistamme jäsenkahvisi maksutta helposti. Jokaisessa kahvilassa on oma kahvilakohtainen QR-koodin kassan vieressä ja sen skannaamalla applikaation avulla saat vahvistuksen, jota näyttämällä kahvilan kassalla olet oikeutettu suodatinkahviin. Kahviklubi App käyttää myös sijaintiasi, jotta löydät helpoiten lähinnä sinua olevat Klubikahvilat sekä kahviloiden tarjoamat Klubiedut.

Mitä Klubiedut ovat? Miten lunastan Klubiedun ja miten se maksetaan?

Klubiedut ovat kahviloiden tarjoamia erikoistarjouksia Kahviklubin jäsenille - niitä käyttämällä toteutat entistä enempiä säästöjä Klubijäsenyyden lisäksi ja samalla tuet ostoksillasi Klubikahviloitamme. Klubietujen lunastus tapahtuu Kahviklubi Appin kautta valitsemalla haluamasi Klubietu ja näyttämällä sitä kyseistä Klubietua tarjoavassa Klubikahvilassa. Klubietuja vastaavat tuotteet sekä mahdolliset muut ostamasi tuotteet maksat suoraan Klubikahvilalle.

Mitkä kahvilat kuuluvat Kahviklubin kahvilaverkostoon?

Kahviklubin kahvilaverkostoon kuuluu jo 40 pienkahvilaa ympäri Helsinkiä ja Turkua. Verkostoomme kuuluviin kahviloihin pääset tutustumaan Kahviklubi Appin kahvilakartasta sekä kotisivujemme etusivulta.

Kuinka paljon Kahviklubin kuukausijäsenyys maksaa ja mitä maksuvaihtoehtoja on?

Kahviklubin kuukausijäsenyys maksaa 14,90€ per kuukausi ja jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva. Jäsenyyden pääset ostamaan Kahviklubi Appissa liittymällä jäseneksi ja maksun voit suorittaa joko pankki- tai luottokorttimaksulla. Mikäli sinulla on alennus- tai tutustumiskoodi jäsenyyteen, tulee se käyttää tässä yhteydessä ennen maksun maksamista.

Onko jäsenyys voimassa sekä Helsingissä että Turussa?

Kahviklubi-jäsenyydellä saat lunastaa Klubikahveja kaikissa verkostoomme kuuluvissa kahviloissa sekä Helsingissä että Turussa.

Voinko irtisanoa jäsenyyteni milloin vain?

Jäsenyyden voi irtisanoa milloin vain, ja irtisanomisen jälkeen tilaus on voimassa käynnissä olevan maksukauden loppuun saakka.

Mitä jos sijaintini ei toimi Kahviklubi Appissa?

Jos kartta näyttää sijaintisi väärin, yritä päivittää sijaintisi kartalla painamalla hakuvalikon alapuolella olevaa sijaintipainiketta. Jos sijaintisi ei vieläkään toimi, tarkista että puhelimesi oletusselaimen ja applikaation asetukset sallivat sijaintisi käytön.