Turku: meet Kahviklubi!

Loistavia uutisia meidän kaikille kahvinjanoisille ystäville – Kahviklubi rantautuu tästä päivästä lähtien Turkuun! Nyt voit nauttia Klubikahveista ympäri Turkua molemmil puolil jokkee meidän ihanissa Klubikahviloissa!  

Turku on perinteisesti tunnettu rikkaasta kahvilakulttuuristaan ja pienkahviloissa käyminen onkin keskeinen osa turkulaisten arkea. Kahviklubi-jäsenyydellä pääsetkin tutkimaan turkulaista kahvilamaailmaa: käy mm. tuoreilla bageleilla Brahenkadun ja Yliopistonkadun Bagel Houseissa, perinteisillä pullakahveilla Cafe Pullapuodissa, maittavalla päivän lounaalla Fabbes Cafessa – tai vieraile Lilla Fabbesin idyllisellä puutarhaterassilla, jonne myös koirat ovat tervetulleita. Lataa Kahviklubi App sovelluskaupoista ja ala nauttimaan kahvin kuukausitilauksesta nyt myös Turussa!