Bongasitko Kahviklubin Länsiväylästä ja Helsingin Uutisista?

Uudesta Klubikahvilastamme, Espoon Suurpellossa sijaitsevasta Karamel Koffeesta sekä meistä Kahviklubista julkaistiin lämminhenkinen artikkeli Länsiväylässä ja Helsingin Uutisissa. Toimittaja Katja Riihola oli kiinnostunut uudenlaisesta kahvin kuukausitilaus –konseptistamme sekä erityisesti Kahviklubin perimmäisestä aatteesta, pienkahviloiden tukemisesta. Lisäksi artikkelista selviää hieman taustatarinaa siitä, mistä Kahviklubi sai alkunsa.

Muista myös lukea jutun osio Karamel Koffeesta, uudesta upeasta Klubikahvilastamme! Kauppakeskus Suuriksessa sijaitsevasta kahvilasta löydät Klubikahvien lisäksi lounaskeittoja, kahvilaherkkuja sekä itsetehtyjä kakkuja – jotka saat Klubietuina -10% alennuksena.

Lue Länsiväylän juttu tästä ja Helsingin Uutisten juttu tästä.